e00261b53f7cc574bc02c41dc4e8190

Kako odabrati metalnu mrežu za prikolicu?

Danas kupci radije biraju proširenu metalnu mrežu za prikolicu jer je ekonomična i ekološki prihvatljiva, vidljivost, izdržljivost i sposobnost oblikovanja. Metalna mreža za prikolicu može se koristiti za proširene metalne kapije prikolice, proširene metalne rampe za prikolice, proširene metalne podove za prikolice i proširene metalni nosači za glavobolju prikolica.Ali kako odabrati metalnu mrežu za prikolicu.

proširena metalna prikolica

Što se tiče materijala, meki čelik i pocinčani čelik, ugljični čelik i aluminij je obradiv. Ugljični čelik od mekog čelika je jeftiniji, ali ga je potrebno farbati kako bi se izbjegla hrđa.


Što se tiče debljine, ako se koristi za proširene metalne rampe za prikolice i podove, bolja je proširena metalna mreža za teške uvjete rada.Treba dovoljno jak za punjenje.Generalno, debljina 3-4 mm je obradiva.A za proširene metalne prikolice, nosači za glavobolju i kapije debljine 1,5-2,5 su izvodljivi.


Prema specifikaciji, 5 × 10 mm, 7 × 12 mm, 8 × 16 mm, 10 × 20 mm, 7 × 25 mm, 8 × 25 mm, 10x30 mm su popularne specifikacije za prikolice s proširenom metalnom mrežom.


Što se tiče farbanja, mislimo da je lakiranje u prahu izvodljivo.Po veličini metalne mreže za prikolicu, možemo proizvesti prema vašim zahtjevima. Može se prilagoditi, također je možemo izrezati u bilo koji oblik koji želite.


Što se tiče oblika rupe proširene metalne prikolice, obično je u obliku dijamanta, posebno se koristi za kapije i rampe prikolice od metalne mreže, za podove za prikolice od metalne mreže i police za glavobolju, neki kupci također preferiraju šesterokutni oblik.



Vrijeme objave: Jan-15-2023